Toewijzing

Menu
P

Bewonersvereniging Centraal Wonen Mozaiek is altijd op zoek naar nieuwe bewoners die bewust kiezen voor 'Centraal Wonen'.
Veelgestelde vragen vind je hier. Als je je direct wilt inschrijven, ga je naar het inschrijfformulier.

Toewijzing
Bij het toewijzen van een woning staat diversiteit voorop. Dat houdt in dat we streven naar een gemengde groep bewoners. Kandidaten worden op basis van motivatie en ondervertegenwoordiging geselecteerd door de toewijzingscommissie.

Als je bent ingeschreven word je geïnformeerd zodra er een woning vrijkomt. Als kandidaat-lid kun je hierop reageren. Op basis van het toewijzingsbeleid worden een aantal kandidaten uitgenodigd voor een bezichtiging van de woning en een kennismakingsgesprek. Als de woning aan jou wordt toegewezen, controleert Standvast Wonen of ook aan hun voorwaarden is voldaan. 

In de periode 2016 t/m 2020 zijn er in onze bewonersvereniging 8 woningen vrijgekomen en toegewezen aan een kandidaat-lid.

 

Kosten 
De bruto huur van de woning, is de huur inclusief servicekosten en een prive parkeerplaats (+- € 35,00). 
Naast de huurprijs van de woning, die je aan de woningbouwvereninging betaalt, draag je ook een deel van de kosten van de vereniging. Deze bestaan uit

Inleggeld
Als de woning aan je wordt toegewezen vraagt CW Mozaiek inleggeld van € 500,-  voor onder andere de inrichting van de gemeenschappelijke ruimte, logeerkamer en het dakterras. Mocht je binnen 10 jaar verhuizen, krijg je het bedrag terug onder aftrek van 1/10 voor elk jaar dat je in de woning hebt gewoond. Met andere woorden: je betaalt 50 euro per jaar voor het gebruik van de gemeenschappelijke voorzieningen. De maandelijks huur van de gemeenschappelijke ruimtes wordt al samen met de huur van de woning door de woningbouwvereniging geïnd.

Contributie
Daarnaast betaal je € 15,- per kwartaal aan lidmaatschapscontributie per volwassene van 18 jaar of ouder en € 5,- per kind per jaar.

Internet
Centraal Wonen Mozaiek beschikt over een razendsnelle glasvezel verbinding en voorziet iedereen van een eigen aansluiting. Iedere bewoner betaalt mee aan deze internetverbinding. De kosten hiervan zijn €15,- per maand per woning.

 

Meer informatie
Zie voor meer informatie de Veelgestelde vragen en de Voorwaarden bij inschrijving.

- de Werkgroep Toewijzing

More Details: