Werkgroep Dakterras

Menu
P

Taken van de wergroep dakterras

De Dakterras Groep bestaat uit verschillende personen die samen werken aan het inrichten en onderhoud van ons gemeenschappelijk dakterras. Wanneer mensen Centraal komen wonen, wordt er een bedrag van 500 euro gevraagd. Een deel hiervan wordt gebruikt voor de inrichting van het terras. Hierbij kun je denken aan tuinstoelen, tafels, bloemen en planten, bloembakken, een fontein etc.

Onderhoud

Niet alleen het ontwerp c.q. inrichting van het dakterras, maar ook het onderhoud vormen een belangrijke taak van de werkgroep. Denk hierbij aan watergeven, verpoten, snoeien en opruimen. Ook wordt er veel zelf geklust. Zo zijn er o.a. diverse plantenbakken, een rotstuintje en een pergola gemaakt.

Activiteiten

Het dakterras wordt met name zomers actief gebruikt. Er zijn natuurlijk grote gemeenschappelijke activiteiten zoals BBQ’s, het midzomernachtfeest, open dagen, tuinfeesten, samen eten en borrelen. Maar er is in het ontwerp ook rekening mee gehouden dat mensen zich alleen of met een kleine groep kunnen terugtrekken om rustig van de ondergaande zon te genieten. Het meest spectaculaire is toch wel het Oudjaarsfeest als we met heel CWMozaiek alle vuurpijlen van Nijmegen omhoog zien komen en elkaar gelukkig nieuwjaar mogen wensen.